Pepermuntolie voor sporters - Creanite.com

CREANITE.COM
Ga naar de inhoud

Pepermuntolie voor sporters

Pepermuntolie in maltodextrine
Wie het voor het eerst leest, heeft moeite om het te geloven. Net als bij nitraat uit bietjes gaat het om een simpele stof als pepermuntolie, die te gebruiken is  als prestatiebevorderend middel voor sporters. Die informatie kon alleen maar gevonden worden in een aangehaald onderzoek op de website van Willem Koert: ergogenics.org, want wie anders leest er voor zijn plezier wetenschappelijke publicaties uit Iran.

Pepermuntolie voor sporters
De luchtwegen verwijden, lactaat verdwijnt en de VO2-max stijgt enorm in dat onderzoek. Al is de helft maar waar, dan is het nog een fantastisch middel. En het smaakt niet slecht - als je tenminste van pepermunt houdt.
Pepermuntolie gaf in een ander onderzoek meer spierkracht, maakte dat de testpersonen hoger en verder konden springen, en verhoogde hun reactiesnelheid. Waarom dat allemaal zo is, wordt nog onderzocht. Soms hoef je het niet eerst te weten, maar moet je er gewoon meteen gebruik van maken.

Pepermuntolie resultaat
Geheel gebaseerd op praktische ervaringen van gebruikers: het werkt echt. Marathonlopers, wielrenners, ultrasporters: zij konden niet anders dan beamen dat er een gunstige werking is.

Gebruik
5 gram poeder per keer

Verpakking
Poeder met pepermuntolie
Poeder 400 gram in alu ............................... € 11,00

© 2013-2021 Creanite

Een website van Jan de Heij © 2002-2021


Handwerk
Alle producten worden hier nu bijna 26 jaar met de hand gemaakt. Grote machines hebben meer hulpstoffen nodig om probleemloos te werken. Dan gebruikt men ook siliciumoxide, magnesiumstearaat, lactose en andere hulpstoffen die we beter weg kunnen laten. Er wordt hier gekozen voor meer lichaamsvriendelijke alternatieven.
Terug naar de inhoud